KOCAELİ / KARTEPE - Hacı Halim Karslı Ortaokulu

May

Türkiye Büyük Millet Meclisimizin açılışının 103’üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, tüm yurtta olduğu gibi okulumuzda da çeşitli oyunlar ve yarışmalar eşliğinde coşkuyla kutlandı.

May

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle  Kaymakamımız Sayın Ömer Hilmi YAMLI , İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Ferhat DİLEK, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri okulumuzu ziyarete geldiler.

Okul Müdürü Vural AKPINAR okulumuz  öğretmenleri  ile birlikte Kaymakamımız Sayın  Ömer Hilmi YAMLI'ya  çiçek takdim ederek ilçemizde eğitime verdikleri desteklerinden dolayı teşekkür etti. Öğretmenler ile bir süre sohbet edip  karşılıklı fikir alışverişinde bulunan Kaymakamımız  YAMLI, 24 Kasım Öğretmenler günü nedeni ile gerçekleştirdiği bu ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirdi. Kaymakamımız Sayın Ömer Hilmi YAMLI  bütün öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler gününü kutlayarak  öğretmenlere ve Okul Müdürü Vural AKPINAR'a teşekkür etti.

May

Değerli karikatür sanatçısı ve yazar Erdoğan OĞULTEKİN  imza günü etkinliği çerçevesinde okulumuzu ziyaret ederek sevenleri ile buluştu. Çizimlerini yaptığı kitaplarını da imzalayan Erdoğan OĞULTEKİN öğrencilerimizden gelen soruları da cevapladı. Hacı Halim Karslı Ortaokulu ailesi olarak değerli karikatür sanatçısı ve yazar Erdoğan OĞULTEKİN'e  çok teşekkür ederiz.

Ara

26.11.2022 tarihinde Okul Temelli Mesleki Gelişim hizmetiçi eğitim faaliyeti kapsamında ' Çocuk ve İletişim' konulu seminer, okulumuz Sosyal Bilgiler Öğretmeni Esra GÜNGÖR tarafından gerçekleştirildi.

Ara

Türk milletinin büyük kahramanı Gazi Musatafa Kemal Atatürk'ü vefatının 84. yıl dönümünde okulumuzda düzenlenen anma programı ile yad ettik.